Atunci stim cu ce te confrunti!

Si financiar, si ce probleme ai la clasele unde predai …

Nu putem sa te ajutam momentan pe partea baneasca, dar PUTEM sa te ajutam pe componenta de motivare a elevilor tai. Tot proiectul EVO1 are ca scop direct ajutarea elevilor tai si indirect, sa iti faca viata mai usoara.

Noi le oferim tinerilor unele dintre cei mai importanti factori motivationali: banii, faima si distractia. Si toate acestea ca sa isi creasca sansele in viata!

Detalii despre EVO1 care te privesc direct

  • Avem o experienta bogata cu acest tip de activitati. Acordam burse de ambitie din februarie 2013 si facem intalniri motivationale de 3 ani. Am incorporat feedbackul a zeci de profesori in programele noastre, care acum culmineaza cu EVO1. Mai multe detalii despre ce am facut pana acum poti citi pe www.StartEvo.com.
  • Nu te vom impovara cu hartoage! In afara de parteneriatul care il vom semna cu scoala, nu mai trebuie nimic (situatii, dosare, referate, etc, etc). Banii pentru burse ii vom plati direct copiilor, de la care vom cere declaratie ca le-am platit + un act de identitate. Deci, nu te va implica direct pe tine.
  • Juriul (alcatuit din profesori ca tine) vor alege elevii care ii considera cei mai ambitiosi, ca acestia sa primeasca bursa in bani, faima si sansa sa isi reprezinte liceul la Cupa Ambitiosilor. Chiar daca notele NU constituie un criteriu de selectie, modul cum se comporta in clasa, fata de tine si fata de colegii tai profesori, plusvaloarea pe care o aduce scolii si societatii in general sunt criterii valide. Foloseste aceasta competitie de ambitie pentru binele tuturor!
  • Tot voi, profesorii, veti avea puterea sa alegeti persoanele care vor fi prezente in cadrul intalnirilor de mentorat cu un VIP.
  • Ca diriginte, vei avea o unealta suplimentara in cresterea sanselor in viata prin intermediul cursurilor de pe situl evo1
  • Deasemenea, prin alocarea a 10 minute din ora de dirigentie ca sa strangeti visurile copiilor scrise pe o bucatica de hartie pentru atingerea unui record mondial va da o motivatie aparte elevilor.

Vezi ce spun alti profesori care au experimentat lucrul cu noiAi intrebari?

Contacteaza-ne!