Impartaseste-ti fuck-up-urile personale

Stiu, stiu, la liceu conteaza sa arati cat de smecher esti tu, mai ales fata de grupul tau si fata de sexul opus. Tocmai din acest motiv, tinerii care sunt mai slabi de caracter, mai influentabili, se apuca de fumat, droguri si alte prostii. Din cauza presiunii sociale.

Ce va recomand eu este sa va aratati taria de caracter recunoscand greselile pe care le faceti (evident, intr-o anumita limita;) )

Asa cum am facut si eu aici. http://startevo.com/9-fuck-up-uri-personale/

accident masinaDar, de ce sa faceti acest lucru? Din mai multe considerente.

Avand in vedere ca nimeni nu o face, temandu-se ca dracu de tamaie de ea, o sa demonstrati tarie de caracter. Pe cand toti ceilalti sunt stresati sa nu se afle ce greseli au facut ei, ca sa isi protejeze imaginea impecabila, tu o sa fii relaxat si jovial. “Da, am facut-o. Am gresit. E normal. Cu totii gresim. Dar am invatat asta si asta din experienta!” Dai divada de maturitate, nu? 😉

La interviul de angajare asta este o intrebare clasica, ca sa vada angajatorul cum raspunzi. Care a fost cel mai mare esec al tau? Cea mai mare greseala? Daca o sa spui ca ai fost neprihanit ca laptele, nu o sa fii credibil. Spune ca ai gresit, dar ca ai invatat din greseala respectiva A, B si C.

Fii puternic si o sa ajungi departe!

Questions