Cum esti atras sa consumi droguri

In primul rand trebuie sa stii ca toate liceele din Bucuresti sunt “arondate” cuiva. Un smecher de zona. Liceul in care inveti tu poate sa fie mai expus sau nu, in functie de diverse variabile (interesul scolii, al politiei, etc.).

Idealul (din punctul de vedere al smecherului local) este sa aiba o distributie cat mai extinsa, daca se poate la nivel de fiecare clasa. Pentru el “optim” este 1 persoana la 2 clase, pentru ca cel atras in retea sigur are prieteni in clasele invecinante.

Fiecare lider de zona are mai multi “baieti” mai mari (unii care au invatat in liceu, care cunosc zona, cunosc profesorii si alte detalii) iar scopul lor este sa atraga “prospaturi” influentabile. Atat baieti cat si fete. Si tu vizat.

Cum se face atragerea?

  • Din vorbe (prin alimentarea frustrarilor, manipulare, santaj, amenintari, etc);
  • Cu bani;
  • Cu chimicale;
  • Prin atractie sexuala, etc..

 

De obicei atragerea incepe prin intermediul gastii de prieteni. Anturajul.

Obligatoriu intr-o gasca trebuie sa fie fete. Cu cat sunt mai sexy/dezinvolte, cu atat mai bine. Cu cat sunt mai populare in scoala, cu atat mai bine. Cu fete care joaca rolul de momeli in gasca, in principiu cam orice baieti pot fi atrasi (de la cei introverti, care cred ca le-a pus Dzeu mana in cap cand o tipa faina le face cu ochiul, pana la cei puternici si siguri pe ei, care au un ego de aparat)

In general, o gasca are si 1-3 tipi mai smecheri, mai “batrani”. Fetele “populare” tind sa se cupleze cu ei.

Hai sa mergem sa bem o cafea… Ce bine arati..Bla bla…

Cum se intampla: Se prelucreaza bine gagica. Chiar daca acum liceencele sunt mai pragmatice si nu mai cad asa de usor la flatari, dureaza in medie cam 1 luna, o luna jumatate ca gagica sa “cada” si sa raspunda la comenzi fara sa puna prea multe intrebari.

Ca sa fie eficient, un baiat smecher poate sa prelucreze in acelasi timp mai multe fete, sa lucreze la mai multe maini… 🙂

Cele mai usor de atras in gasca sunt fetele de clasa IX-a si a X-a. De ce? Pentru ca fiind prospaturi in liceu, presiunea sociala e mai mare, trebuie sa impresioneze, sa iasa in evidenta. Clasele XI si a XII deja sunt mai “titrate” nu mai este atat de usor sa le speli creierii, ca sa te vada un print pe cal alb… Si de ce sa-ti pierzi timpul sa incerci sa imbarligi fete care nu o sa cada rapid, cand ai prospaturi care ti se arunca practic in brate? Trebuie sa fii eficient.

Ca frecventa optima, sa ai o fata la 2 clase in retea este ok. Ele sigur au prietene la clasele vecine si respectivele prietene pot sa fie atrase in gasca. Apropo, ati vazut fetele sa mearga singure undeva? Pana si la buda, cand isi pudreaza nasul trebuie sa mearga cate 2. Mai ales cand este vorba sa intre intr-o noua gasca… 🙂

Cei care constituie nucleul gastii sunt putin mai mari ca varsta (baieti din clasele mai mari de la liceu)… Si ei la un moment dat aduc un smecher de afara. Genul de 20+, chiar 30+, imbracat bine, masina buna, eventual titrat, fin psiholog, mincinos patologic, care degaja succes si incredere.

Hai sa facem o bila… Hai sa mergem la o cafea… Stiu eu un tip super smecher… sa vedeti ce masina are…

Nu putem, ca avem ore…

Tipul smecher: “Lasa ca vorbesc eu cu profesorul, ca il stiu…. Aranjam… Haideti ….

Wow, ti se pare ca l-ai prins pe Dzeu de un picior. Un tip atat de smecher iti acorda tie atentie… Esti convins ca ceilalti o sa te invidieze. Ti se pare foarte tare… Il mai si stie pe profesorul X sau pe smecherul Y … Suna beton.

Ajungeti la cafenea. Va puneti la masa. Comandati ce comandati, si va face el cinste cu tigari, ca “intamplator”, tocmai a cumparat un pachet nou… Le fumati, sunt ok.

Data viitoare, aceiasi gasca, alta cafenea, pune telefonul si tigarile pe masa. Telefonul e pus sa sune din 3 in 3 minute. “Invitatul” ia telefonul, vorbeste, ameninta, se implica emotional, gesticuleaza… Pare foarte important ce vorbeste la telefon… Tipul pare ca este “cineva”, este important, altfel nu i-ar suna atat de des telefonul…

La un moment dat, invitatul zice: Trebuie sa plec 5 minute, sa rezolv ceva. Pachetul de tigari ramane pe masa, si cu invitatia sa se autoserveasca cine vrea.

Cand revine dupa 30 minute, toti sunteti high. Veseli. Faceti cerculete, 8-uri, baloane de fum…. Printre tigarile de pe masa erau si cateva tigari “bune”.

fumat

Ziua urmatoare, alt pachet. Nu mai da la toti. Da doar la cei care merita! Ia prietene, … asta este din partea mea…

Investitia “smecherului” pana in acest moment: timp si 200 ron

Tu vezi ca tigarile de la chiosc parca nu sunt la fel de bune ca tigarile care ti le-a dat invitatul gastii.

Va vedeti din nou…. “Ia da-mi si mie niste tigari d’alea bune.” Deja iti cere corpul.

Questions