Cum ajungi sa te apuci de furat

In general, de furat se apuca baietii care:

  • Ori nu au mijloace materiale si sunt frustrati ca altii au si ei nu au
  • Ori au bani si se plictisesc (si vor putina adrenalina, eventual sa scoreze in fata unor gagici sau sa impresioneze gasca)

Incepe ca o distractie, eventual ca sa faci rost de o pereche de blugi de firma, de un parfum, ceva pentru tine…

Cine are cojones? Cine se baga… Hai, ca e cool

steal

Dupa 2 ori, 3 ori, din cauza adrenalinei crezi ca esti stapanul lumii. Simti ca esti smecher. Crezi ca ai curaj, ce sa mai…. Incepi sa vezi oportunitati nebanuite pana atunci. Toate gresite!

“Prietenii” iti zic: “Ai vazut cat de usor a fost? Hai la mai mare”. Eventual, un “prieten” se ofera sa cumpere marfa pe care o furi.

De obicei, smecherul de cartier organizeaza loviturile. El nu pateste nimic. Cel care fura “si-o fura”. Smecherii de cartier plaseaza marfa si ii platesc hotului o parte din bani.

FAPT: Toti liceenii care devin hoti amatori devin automat santajabili PE VIATA si platesc taxe de protectie. Vor intra intr-un cerc vicios care le va guverna viata.

Intr-o buna zi, vine cineva la tine si iti zice pe un ton ne-academic: “Tu furi la mine in cartier? Te tai!

Vine baiatul “bun”, ii ia la bataie pe cutitarii care te-au amenintat, ei pleaca cu coada intre picioare… O saptamana nu se mai leaga aia de tine. Dupa care apar “altii”. Iar apare printul. Iar te salveaza. Dupa care iti bate obrazul sa ii dai si tu ceva, ca isi pune pielea la bataie…

Questions