Cum ajungi sa devii “producatoare”

De obicei, totul incepe de la frustrari. “Nu am destui bani. Nu am haine la fel de frumoase ca X. Nu am geanta cool. Nu sunt importanta precum Y. Nu am un gagiu cool ca Z.

Baiatul “smecher” simte frustrarile fetei si le alimenteaza.

  • Daca esti deja dependenta de tigarile bune (sau pastile) e simplu. (am acoperit deja acest aspect)
  • Daca esti dependenta doar de bani, e putin mai greu pana cand o faci prima data.

Sponsorul te plimba, iti cumpara haine, te scoate la restaurant… La un moment dat, zice: “Dar vreau si eu ceva de la tine…”. Si uite asa ajungi sa faci sex cu el. La un moment dat, iti zice ca are un prieten.. . si ca daca esti draguta cu el, o sa primesti ceva foarte frumos… Si primesti. Cadou sau bani. Si alt prieten, si alt prieten…. Si primele dati, pastrezi toti banii. Si crezi ca e cool. La un moment dat iti zice ca trebuie sa ii dai jumatate din bani lui. Ca el risca pentru tine. Ca are cheltuieli. Ca ii este si lui greu. Si tu ii dai… Nu ai de ales. Intre timp tu te amagesti ca nu este o problema in ceea ce faci, ca este normal, ca faci asta doar pe termen scurt, pana cand te pui pe picioare, etc…. Asa zic toti, si dupa ani de zile regreta amarnic.

lady

DE STIUT: Nu exista producatoare fara “peste”. Pentru ca toate au nevoie de protectie.

  • Daca esti santajata/amenintata, atunci esti intr-o situatie pe care o vezi fara iesire. Iti este frica pentru imaginea ta sau chiar pentru sanatatea ta. “Smecherul” te ameninta ca spune la toata scoala ca esti “producatoare”. Sau ca pune pozele cu tine in ipostaze indecente printate peste tot. Sau ca o sa afle parintii tai. Sau pur si simplu te bate. Si atunci, de frica, tu continui. Gresit. Cu cat continui, cu atat e mai greu. Ai diverse optiuni, inclusiv sa mergi la politie, la parinti…

O optiune este sa il confrunti. Fetele care sunt puternice mental reusesc sa iasa din acest cerc vicios.

IMPORTANT: Daca iti alegi aceasta “cariera”, mai devreme sau mai tarziu toata lumea va afla. Daca esti pe “lista” barbatilor sau chiar a baietilor din liceu, invariabil acestia se vor lauda cu tine si altii vor veni direct la tine, pentru ca stiu din surse sigure ca esti “disponibila”. Deci, NU o face!

Questions