Ai grija de brandul tau personal

pisicaFiecare dintre noi are un brand personal. Mai slab sau mai puternic. Cunoscut de mai multi oameni sau de mai putini. Si totul tine de PERCEPTIE.

Sugestia mea este sa iti imbunatatesti activ brandul personal, pentru ca este cea mai importanta posesie a ta. Si fii foarte obiectiv in propria ta evaluare.

Pune-ti intrebarea cum te vad prietenii tai? Esti serios? Esti aurolac? Esti tepar? Esti de incredere? Esti mincinos? Esti prefacut? Esti ambitios? Esti un om pe care sa il recomande la altii?

Daca nu te-ar recomanda, atunci ai o problema. Pentru ca forta oamenilor si cantitatea de bani pe care o sa o faci in viata depinde in mod direct proportional de cati oameni vor avea incredere in brandul tau.

Daca o sa faci un software pe care milioane de oameni vor avea incredere in tine sa il cumpere, atunci o sa fii gen Bill Gates, care a vandut sistemul de operare Microsoft. Daca faci haine faine si au incredere in tine, atunci o sa devii o creatoare de moda faimoasa… Si tot asa.

Tot ce faci, tot ce postezi pe facebook, cum te comporti in societate… totul influenteaza brandul tau personal. Asa ca ai MARE grija de el. Nu mai pune poze cu tine beat manga pe facebook daca vrei sa fii vreodata angajat de o companie mai buna decat o shawormerie… Ai inteles idea. 😉

Questions